Goodmorning Sunshine opent fysieke winkel

Door Angelique | Bergen op Zoom 14 februari, 2016


Het nieuwe winkelen. Je wil graag kunnen shoppen waar en wanneer het jou het beste uitkomt of dat nu om 00:00 in de nacht is of op je mobiel tussen de soep en de patatten maar uiteindelijke zo het toch fijn zijn om je aankoop nog even eerst even te passen. Goodmorning Sunshine gaat u in deze behoefte voorzien. Het nieuwe winkelen zoals u het graag wil.

Goodmorning Sunshine krijgt fysieke winkel


Sunshine nu ook offline te vinden!

De zon schijnt niet alleen over het internet maar vanaf maart 2016 ook in de binnenstad van Bergen op Zoom. Goodmorning Sunshine gaat hun expertise en webshop service uitbreiden door middel van een fysieke winkel in de binnenstad van Bergen op Zoom waar webshop ervaring de Retail ontmoet.
Onze winkel is voorzien van deskundig personeel welke u perfect kunnen helpen met gespecialiseerd advies en persoonlijke service. Goodmorning Sunshine is onderscheidend, vernieuwend en bewust van de kwaliteit van leven door milieu bewust te kiezen, sociale rechtvaardigheid, duurzaamheid en verantwoord inkopen.


Klantbehoeften

Veranderende tijden inmiddels zijn er meer webwinkels dan stenen winkels. Toch vinden wij het nog altijd belangrijk om u als consument nog steeds de mogelijkheid te bieden om naar een winkel te komen om te voelen en te passen en waar nodig al uw vragen persoonlijk te kunnen beantwoorden. Wij weten als geen andere door het runnen van een webshop dat persoonlijke aandacht voorop staat.
Iedereen heeft zijn eigen specifieke wensen en behoeften en wij vinden het dan ook belangrijk dat deze vervult worden. Wij bieden u maatwerk en exclusieve kinderkleding van over de gehele wereld. Geen massaproductie maar een bijzondere collectie speciaal voor u gecreëerd.


Synergie

U als consument geniet van de voordelen van een stenen winkel en een webshop welke beide door Goodmorning Sunshine worden aangeboden. U kunt heerlijk researchen en switchen tussen de diverse verkoop kanalen om zo tot een weloverwogen beslissing te komen.


Gebruiksgemak

Gemak staat steeds meer centraal in het winkelproces de combinatie van stenen winkel en webshop. Vanaf nu is het dus ook mogelijk om uw webshop aankopen af te halen en te retourneren in onze fysieke winkel.


Wilt u ons komen bezoeken?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze winkel in opbouw? Wilt u de gezichten achter Goodmorning Sunshine zien? Dan kunt u ons gezellig bezoeken op onderstaand adres:

Lombardenstraat 34
4611 VZ Bergen op Zoom
Nederland
Telefoon: +31 (0)6 46 33 51 75
E-mail: info@goodmorningsunshine.nl