Betalen

Betalen kan bij ons op verschillende manieren

 •          iDEAL
 •          MiniTix
 •          PaySafe
 •          Sofort
 •          MyBank
 •          Bancontact/MisterCash
 •          GiroPay
 •          Visacard
 •          Mastercard 

iDEAL

Betalen bij iDeal.

Wanneer u gebruikt maakt van internet bankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Van Lanschot Bankiers en Triodos Bank dan kunt u gebruik maken van iDEAL.

Bij iDEAL wordt u tijdens het betalingsproces omgeleid naar de betaalomgeving van uw bank. Bij deze betaalwijze wordt uw betaling direct afgeschreven.

 

Waarom iDEAL?

 •         iDEAL is vertrouwd, veilig en snel en gemakkelijk als internetbankieren of pinnen
 •         iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken

MiniTix

MiniTix is de virtuele mobiele portemonnee waarmee u via internet of uw mobiele telefoon betalingen kunt doen tot € 150. Met MiniTix betaalt u snel en gemakkelijk geld terug aan uw vrienden, rekent af bij de sportclub of doet u aankopen in webshops.

Betalen met uw mobiel

Als u betaalt met MyOrder of met Cashless Betalen, betaalt u dat bedrag vanuit uw MiniTix-portemonnee. Daarnaast kunt u op internetsites betalen waar u het logo ziet van MiniTix of MyOrder.

Opladen

Het maximumbedrag in uw MiniTix-portemonnee is € 300 en u kunt per transactie maximaal € 150 afrekenen. U kunt tot € 2.500 per jaar uitgeven via MiniTix. U kunt uw portemonnee op verschillende manieren vullen.

 •          via Rabo Internetbankieren

 •          via iDEAL

 •          via een automatische overboeking bij te weinig saldoAutomatisch opladen

Als u kiest voor automatisch opladen, wordt uw MiniTix-portemonnee automatisch gevuld als het saldo te laag is. U geeft daarvoor vooraf aan vanaf welk saldo en met welk bedrag u automatisch wilt opladen. Dit bedrag is direct beschikbaar, zodat u nooit te weinig geld in uw portemonnee heeft.

MiniTix is een initiatief van de Rabobank, maar iedereen kan er gebruik van maken. Het maakt niet uit bij welke bank u klant bent. U betaalt geen extra kosten voor het gebruik van uw mobiele portemonnee.

Veiligheid

 •          uw MiniTix-portemonnee kan nooit meer dan € 300 bevatten

 •          betalingen met MiniTix zijn beperkt tot € 150

 •          met uw MiniTix-portemonnee mag u per kalenderjaar voor maximaal € 2.500 aan            transacties verrichten

http://www.minitix.nl

PaySafe

Met paysafecard betaal je online net zo eenvoudig, veilig en snel als met contant geld. Koop paysafecard bij één van de 450.000 verkooppunten wereldwijd en betaal bij duizenden webwinkels. Daarbij moet je geen persoonlijke informatie, bank- of creditcardgegevens opgeven - met paysafecard blijft je privacy te allen tijde gewaarborgd!

my paysafecard is je persoonlijke betaalrekening - je kunt er bijzonder eenvoudig online mee betalen aan de hand van je gebruikersnaam en wachtwoord. Meld je aan bij my paysafecard en laad jouw paysafecard-pincodes op in my paysafecard-account. De waarde van al je opgeladen paysafecard-pincodes staan op je my paysafecard-rekening en kun je gebruiken als tegoed.

https://www.paysafecard.com

Sofort

Sofortbanking is een TÜV-gecertificeerd (bescherming van persoonsgegevens) online betaalmethode met afspraken met tientallen banken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland waaronder ING, AXA, KBC en DEXIA. Sofortbanking is één van de veiligste betaalmethoden momenteel beschikbaar voor webwinkels. Registreren noch een tussenrekening opladen of in het bezit zijn van een creditcard is nodig. Via een beveiligde pagina en verbinding maakt Sofortbanking geautomatiseerd en in real-time een overschrijving via de door U gekozen online bankrekening aan. Het aankoopbedrag wordt dan rechtstreeks overgemaakt naar de bankrekening van onze Trading (Eurozaadjes). Wij ontvangen een bevestiging en een status update van uw betaling in real-time. Op deze manier kunnen wij uw bestelling direct versturen.

Hoe veilig is sofortbanking?

Sofortbanking behoort tot de veiligste betaalsystemen op het internet. Het belangrijkste kenmerk van de hoge mate van veiligheid van Sofortbanking is het online banking-proces zelf: In het bijzonder het transactienummer (TAN) biedt bijzondere bescherming tegen misbruik. De bescherming van persoonsgegevens wordt continu getest en gecertificeerd door de TÜV. Er is bij meerdere miljoenen transacties nog geen enkel geval van PIN/TAN-fraude tegenover consumenten voorgekomen, al uw bank gerelateerde gegevens worden verwerkt door Payment Network AG, deze gegevens worden buiten onze webwinkel om verwerkt en wij hebben dan ook nooit inzage in deze gegevens. Het verzenden van uw gegevens vindt plaats via een beveiligde AES 256 bit-verbinding, de hoogste beveiligings standaard die momenteel bestaat.

Moet ik mij als gebruiker registreren bij Sofort banking?

Nee, met Sofortbanking kan u makkelijk, prettig en veilig betalen zonder te registreren. U heeft alleen uw eigen gegevens van uw online-bankrekening (PIN / TAN) nodig. Zo betaalt u gemakkelijk, snel en veilig!

Moet ik mij als gebruiker registreren bij Sofort banking?

Nee, met Sofortbanking kan u makkelijk, prettig en veilig betalen zonder te registreren. U heeft alleen uw eigen gegevens van uw online-bankrekening (PIN / TAN) nodig. Zo betaalt u gemakkelijk, snel en veilig!

MYBank

MyBank is een soort iDEAL voor Europa. Met MyBank moet het vanaf volgend jaar mogelijk zijn om in elke Europese webwinkel te betalen met een Nederlandse betaalpas. Deze nieuwe Europese online betaalmethode wordt ontwikkeld door EBA Clearing (European Banking Association). 67 Europese banken zijn betrokken bij de ontwikkeling van MyBank, waaronder de grote Nederlandse banken.

www.mybank.eu

Bancontact/Mister Cash

Betalen met Bancontact / Mister Cash veilig en snel. Vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord.

https://www.bancontact.com          

Giropay

GiroPay is de Duitse versie van het Nederlandse iDEAL.

Giropay is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking en is speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen ontworpen. Giropay is een veel gebruikte online betalingsmethode in Duitsland en kent zo’n 17 miljoen gebruikers (zo’n 75% van deDuitse markt!).

Laagdrempelig

Net als bij iDEAL hoeft iemand die via Giropay een aankoop op Internet wil betalen zich niet vooraf te registeren. Ook is er geen aparte software nodig. Het enige vereiste om via Giropay te kunnen betalen is de beschikking over een bankrekening die geschikt is voor internetbankieren. Ook dient de bank waar de klant zijn of haar rekening heeft deel te nemen aan Giropay.

Veilig en vertrouwd

Voor wat de beveiliging en de bescherming van persoonlijke gegevens betreft, hoeft men zich geen enkele zorgen te maken. Giropay is ook op dit gebied te vergelijken met iDEAL. Zo maakt Giropay eveneens gebruik van de veiligheidsstandaarden van de deelnemende banken. Veilig vertrouwd, en dus onbekommerd betaalgemak!

www.giropay.de