Bij Goodmorning Sunshine aan de Lombardenstraat 34. Sinds twee jaar heeft Angelique hier haar eigen winkel vol met unieke baby- en kinderkleding en verkoopt ze ook dit mega populaire merk.

Vrolijke prints

Angelique: “Ik ben echt heel blij dat ik de kleding van CarlijnQ in onze winkel mag verkopen. De vrolijke prints vallen hier erg in de smaak. Deze ontwerpster is natuurlijk heel klein begonnen, maar als ze eenmaal zo groot worden komt er een stop op verkooppunten. Zo blijft het merk exclusief en dat is precies wat wij ook willen.”

Inspiratie opdoen

De winkel hangt vol prachtige merken, zoals mini rodini, tiny cottons, mingo, mead for mini. En van de streepjes, stipjes en prints word je helemaal vrolijk! “Van kleins af aan vind ik het al leuk om met babykleding bezig te zijn. Zo speur ik heel de wereld af naar deze merken, waaronder de beurzen in Parijs Playtime & Kid. Daar staat ontwerpster Carlijn zelf ook altijd. Je merkt dat deze merken ook echt online via Instagram goed verkopen!” En daar is Angelique zelf ook actief op! Leuk om eens een kijkje te nemen op haar Instgramaccount Goodmorning Sunshine.