Nieuw in de winkel; Liewood
Liewood is een merkje om ontzettend blij van te worden en compleet op verliefd te geraken. Het straalt zoveel originaliteit en functionaliteit uit. Er was bv eens een tijd dat een hydrofiele doek zover mogelijk aan het zicht onttrokken moest worden maar die tijd is voorbij met Liewood. De hydrofiele doeken daarvan wil je juist dat ze gezien worden. Met hun unieke prints maakt Liewood saai helemaal hip. Deze unieke prints zijn terug te vinden op verschillende producten, zoals dekentjes, handdoeken, washandjes en nog veel meer en dit maakt het extra leuk om je kinderkamer er mee aan te kleden en te stijlen.
Waar wij van Goodmorning Sunshine ook erg blij van worden is dat de producten gemaakt zijn van 100% organisch katoen. Dit maakt alles van Liewood niet alleen super verantwoord maar ook enorm zacht. En wie wil er nu niet het beste voor hun kleine Sunshine.
Liewood is verkrijgbaar in de winkel van Goodmorning Sunshine aan de Lombardenstraat 34 te Bergen op Zoom en natuurlijk ook online via www.goodmorningsunshine.nl