YES! We hebben al even kunnen proeven van de zomer. Inspiratie nodig voor een heerlijke outfit voor je kinderen? Of gewoon zin in een gezellige middag?

Kom dan langs dit weekend op de kinderkledingfair  11 juni 2017 in Houten. Het evenement wordt georganiseerd door Just by Manoon op de prachtige locatie van Kids Lodge! Genoeg ruimte voor de kinderen om te spelen en het fijnste aanbod qua kinderkleding om te shoppen.

Vind je het lastig om de juiste outfits voor je kinderen te vinden, dan kun je op deze dag een prive shoppingsessie reserveren bij Manon van JustbyManon. ( reserveer via info@justbymanon.nl) Dan voorziet zij u van tips en showed onze mooie collectie.

Ook worden de knappe koppies op de foto gezet door Arma van Arma Fotografie (inclusief win-actie: Maak kans op een foto van jou kanjer op een Fine-Art uitvergroting)

Maar er is meer… Want een kinderfeestje verzorgd door het TOP team van Kids Lodge?! Ja ook dat kun je winnen tijdens dit evenement!

Dus een hapje een drankje, gezelligheid, kindermode (incl. SALE), fotografie, winacties, inspiratie, styling advies… Daar zijn jullie toch ook bij!?

Zondag 11 juni van 12:00-18:00. Hefbrug 4 in Houten.