Wanneer komen de eerste tandjes door bij je baby?

Gemiddeld komen de eerste tandjes van je baby door met 6 maanden. Sommige baby’s zijn wat eerder en krijgen al met 4 maanden de eerste tandjes. Andere kinderen krijgen rond hun eerste verjaardag pas hun eerste tand. Als het eerste tandje eenmaal door is, komt er gemiddeld één tand per maand bij.

Wat kun je doen om de pijn te verlichten?

Een van de dingen die je kunt doen om de pijn te verlichten bij jouw kleintje is het aanbieden van een bijtspeeltje. Onze 100% natuurlijke rubberen bijtspeeltje kalmeert het tandvlees en helpt baby tegelijk met hun ontwikkeling door het stimuleren van baby's 5 zintuigen. Onze toys zijn speciaal ontwikkeld voor kleine baby handjes en daarom makkelijk vast te pakken.

Onze producten worden gemaakt volgens een ambachtelijk productieproces waarbij kwaliteit een absolute must is en sommige onderdelen zelfs nog met de hand worden uitgevoerd. Hierdoor zijn geen twee exemplaren exact hetzelfde! Onze Toys worden gemaakt van 100% natuurlijke rubber en beschilderd met een volledig veilige en zelfs eetbare kleurstof. Onze toys zijn vrij van PVC, BPA, Nitrosaminen en Phthalaten, dus voor baby’s een volledig veilige keuze.

  • Leeftijd: 0+ maanden
  • Verpakt in beige geschenkdoosje
  • Gemakkelijk vast te pakken
  • Ideaal bij het doorkomen van tandjes

Schoonmaakadvies: Onze rubberen bijtspeelgoed kan worden schoongemaakt met een licht vochtig doekje met wat zachte zeep. Wij adviseren om dit speelgoed niet onder de kraan te houden of in bad te doen. Let op: speel- en bijtspeelgoed van natuurlijk rubber niet steriliseren of in de vaatwasser reinigen!